Senaste Nytt
Hem | Planerade

2 kommentarer

 1. Hej,

  Jag är intresserad av en valp! Har ni någon planerad till hösten/vintern/våren?

 2. Cornelia Liljegren

  Hej!

  Jag är intresserad men är egentligen inte aktuellt förrän till våren. Måste tyvärr säga att det också beror på om jag får beviljad tjänstledighet (för att vara hemma med valpen i början). Jag har aldrig haft hund tidigare men det har alltid varit en dröm, ända sedan jag var liten har jag sagt att ”jag ska köpa en hund så fort jag flyttar hemifrån”. Vi hade en golden retriever när jag var liten, han gick bort när jag var 9 år. Jag älskade honom över allt annat och det är nog därifrån min stora kärlek till hundar kommer från. Jag älskar alla djur och har planer på att studera till veterinär. Just nu jobbar jag heltid på kontor och planen är att hunden ska följa med dit varje dag eller ett par dagar i veckan och några på hunddagis om jag hittar ett bra och att hunden trivs/det funkar för den individen.
  Kontoret jag jobbar på är jättestort men med få anställda, så vi är en liten familj (RUM21 familjen kallar vi oss, jag arbetar på Rum21 kundtjänst) och jag hoppas att det kommer fungera att ha min hund där. Funkar det inte kommer jag att få säga upp mig och byta jobb, hunden går först och så är det.

  Jag har läst flera böcker och vill gå en valpkurs innan jag skaffar valpen just för att vara väl förberedd.

  Jag ”hittade” er genom att fråga en snäll kvinna på stan vilken kennel hennes superfina hund var från, och då sa hon ”Happy Queens! Tänk på en queen!” 🙂

  Jag kikar in här då och då.
  Ni får också gärna lämna kommentarer/maila mig angående om ni tror att denna ras/era valpar passat mig.

  Värt att nämna då är att jag vill ha en sällskapshund som är relativt bra ”förstagångshund” (även om alla är individer!), kan trivas med längre promenader/joggingrundor varje dag men kanske tyvärr inte så mycket bad då vi inte har bil (med ”vi” menar jag mig själv och min sambo).

  Andra raser jag funderat på är golden retriever, Cockerpoo, boxer, old english sheep dog, dalmatiner, broholmer, dvärgschnauzer, goldendoodle, labradoodle. Tycker om utseendet på alla dessa hundar och många av dem ”passar” mig. Men har verkligen fastnad för cocker spaniel! Min mammas familj hade en cocker spaniel som hette Benson, kan ju också vara därifrån. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »